KIDSARTPARTY

Wil jij een geweldig leuk en creatief schilderfeestje?? Lees dan hieronder wat de mogelijkheden zijn voor de diverse feestjes die je in mijn atelier kan vieren of bij jou thuis!

En niet vergeten om helemaal naar onderen te scrollen, want daar staan nog veel meer leuke schilderijen om uit te kiezen!! 

Hoe werkt een kidsartparty:

Er zijn 2 mogelijkheden:

  1. Ik kom met al mijn materialen naar je toe. Wat heb ik bij jou thuis nodig? Tafels waarop ik mijn tafelezels kwijt kan. Zelf neem ik afdekzeilen mee, zodat het meubilair schoon blijft. Aantal; zoveel als er plek is bij jou thuis, met een max van 18 (zoveel tafel- en staande ezels heb ik). 

  2. Of jullie komen naar mijn atelier om het daar te vieren. Deze ruimte is wel beperkt en er kunnen maximaal 12 kinderen in. 

Ik hanteer twee prijzen voor twee formaten:

1. voor een doek van 30x40 zijn de kosten slechts 15,00 per kind, dit inclusief alle materialen, spekjes bij binnenkomst en ranja met een zakje chips. Kom ik op locatie, dan bereken ik geen reiskosten, maar mag je zelf voor de versnaperingen zorgen. Ik kom alleen als je op maximaal een half uur rijden van Borne woont.

Ik hanteer een minimum prijs van  90 euro voor 6 kinderen. Kom je met minder kinderen blijft de prijs dus 90 euro. Voor elk kind meer betaal je daar bovenop 15,00 per kind.

 

2. Voor een doek van 40x50 vraag ik 17,50 euro per kind. Ook hier geldt dat er een minimumprijs voor 6 kinderen is, dat is 105,00 euro. Kom je met minder kinderen blijft de prijs 105 euro. Voor elk kind meer komt er dan 17,50 euro bij.

NB Het 'te gekke beesten-feestje' kost 15,00 per kind, met ook weer een minimum van 90 euro.

 

Neem gerust contact op via mail info@theartparty.nl of bel 06-45062260.

Appen gaat nog sneller!!

Dus wil je graag in mijn atelier komen schilderen of dat ik bij jou kom, neem dan snel contact op en leg een datum vast. Door de vele tekenlessen en invalwerkzaamheden op school heb ik maar beperkte ruimte in mijn agenda!

Britto-style naamschilderij

Tijdens deze KidsArtParty maken de kinderen hun naam in coole 'Britto-style'- letters op een doek van 30x40 of 40x50.

Vooraf vraag ik de namen en zet ik in lijnen de namen er alvast op. Dan kunnen ze lekker direct aan de slag met de kwast en de leuke kleurtjes! Ook gaan ze nog de letters pimpen met gave acrylverfstiften.

Het schilderen zal zo'n 2.5 tot 3 uur in beslag nemen. En na afloop gaat iedereen met een prachtig schilderij naar huis!

NB met hele lange namen is dit feestje niet zo geschikt!

 

'Te gekke beesten' schilderij

Tijdens deze KidsArtParty maken de kinderen hun eigen 'te gekke beest' op een houten plaat van 25x60. Dit feestje is geschikt vanaf groep 4. Ze moeten het gekozen dier namelijk zelf tekenen (of met een beetje hulp van mij) en mogen daarna aan de slag met de kwast en de leuke kleurtjes naar eigen idee! Op het laatst wordt het dier omlijnd met zwarte lijnen.

Voor jongere kinderen is er de mogelijkheid dat ik vooraf de dieren op de plaat teken...dit gaat dan in overleg met de jarige.

Het schilderen zal zo'n 2,5-3 uur in beslag nemen. 

Kidsartparty Unicorn

Tijdens deze KidsArtParty maken de kinderen hun eigen Unicornschilderij op een doek van 30x40 of 40x50.

Dit feestje is geschikt vanaf groep 3. Vooraf zet ik de unicorn op het doek en de kids mogen daarna aan de slag met de kwast en de leuke kleurtjes naar eigen idee! We eindigen natuurlijk met glitters!! Voor de jongens heb ik nu ook Spyro the Dragon van Skylanders in het aanbod! (even naar beneden scrollen)

Het schilderen zal zo'n 2,5 tot 3 uur in beslag nemen. En als de kinderen klaar zijn zet ik de zwarte lijnen m.b.v. een flesje zwarte verf. 

'Zebrabillen' schilderen!!

Tijdens deze KidsArtParty maken de kinderen hun eigen zebrabillenschilderij op een doek van 30x40 of 40x50.

Dit feestje is geschikt vanaf groep 3. Vooraf zet ik de zebrabillen op het doek en de kids mogen daarna aan de slag met de kwast en de leuke kleurtjes naar eigen idee!

Het schilderen zal zo'n 2,5 tot 3 uur in beslag nemen.

Regenboogstruisvogels

De kinderen werken op een doek van 30x40 of 40x50 waarop alleen de ogen en snavel zijn voorgetekend. Door middel van heel veel felle kleurtjes maken zij hun eigen regenboogstruisvogel. Oudere kinderen kunnen eventueel zelf de ogen en snavel tekenen.

Deze KidsArtParty is ook geschikt voor de wat jongere kinderen vanaf 6 jaar. 

 

Hieronder nog een aantal voorbeelden

waaruit gekozen kan worden,

bij alle gelden dezelfde afspraken als hierboven.