Voor tegoedbonnen of persoonlijke opdrachten ben ik bereikbaar op 06-45062260

Teken- en schilderlessen voor kids 

Ben jij ook zo graag creatief bezig? Wil je graag leren hoe je kunt werken met acrylverf, oliepastel, ecoline en nog veel meer? En lijkt het je super om elke twee weken samen met mij mooie kunstwerken te gaan maken? Meld je dan aan voor deze lessen! Daarnaast leer ik je natuurlijk verschillende technieken te gebruiken en maken we er ook een hele gezellige middag van! Kunst is nu eenmaal een feestje!

In de 12+ groep werkt het anders, je kind kiest  zelf met welke afbeelding hij/zij aan de slag wil en neemt een doek naar keuze mee wanneer er geschilderd gaat worden. Alle andere materialen zijn in mijn atelier aanwezig. Onder begeleiding van mij werkt je kind zelfstandig aan deze uitwerking, om zo tot een prachtig kunstwerk te komen, waar wat langer dan 1 les aan gewerkt wordt.  

Wanneer?

Voor kids vanaf groep 3:

Maandagmiddag om de week van 15.30-17.00

Dinsdagmiddag om de week van 15.30-17.00

Woensdagmiddag om de week van 14.00-15.30

Woensdagmiddag om de week van 16.00-17.30

DEZE GROEPEN ZITTEN MOMENTEEL VOL!

Maar het is mogelijk om uw kind op de wachtlijst te plaatsen.

Voor kids vanaf groep 8 (12+ groep):

Maandagmiddag om de week van 15.30-17.00

Waar?

Gezellig in mijn atelier aan de Bellefleur!  

Kosten:

De all-in prijs bedraagt 10 euro per keer, inclusief alle materialen, wat drinken en wat lekkers.

Daarnaast is het mogelijk om een strippenkaart te nemen:

een 10-strippenkaart voor kinderen bedraagt 90 euro.

 

Opgave graag telefonisch 06-45062260, via whatsapp of via mail, info@theartparty.nl

 

OPEN ATELIER voor volwassenen  

Heb jij ook altijd al graag willen schilderen??

Of wil je in je eigen tempo handletteren?

Of wil je misschien wel aan de slag met papier-maché of een ander materiaal?? 

En wil je je tijd creatief vullen, maar ook ervaren hoe ontspannend schilderen of op een andere manier creatief bezig zijn is? Kom en meld je aan, dan gaan we op woensdagmorgen gezellig aan de slag in mijn open atelier!

Wat betekent OPEN ATELIER?

Je komt naar mijn atelier aan de Bellefleur 39 en samen zoeken we dan een afbeelding die bij jou past of kies je uit de aanwezige schilderijen/ workshopvoorbeelden die in mijn atelier hangen. Dat laatste is juist ook voor mensen die nog geen ervaring hebben en gebruik willen maken van de aanwezige mallen/voorbeelden. Je bepaald zelf wat je schildert en op welk formaat doek.

Wil je handletteren, dan heb ik veel voorbeelden en materialen beschikbaar. 

Daarna bepalen we hoeveel uur we hieraan denken te besteden. Dan koop je bij mij die uren in voor 6 euro per uur inclusief de materialen (behalve een doek) en onbeperkt koffie/thee. Minimale afname is 5 uur.

Verder kun je een doek bij mij kopen (meerdere formaten aanwezig) of hebt er zelf al één meegenomen.  Op deze wijze bepaal jij dus zelf wanneer je komt en hoe lang je door wil gaan. Kom je een uurtje of blijf je 3 uur, alles is goed!

Mijn atelier is open op: woensdagmorgen van 10.00-13.00 uur. Wel vraag ik je om te melden wanneer je komt, want dan kan ik daar rekening mee houden.

Nu ook open atelier Mixed media op dinsdagavond om de week. Van 19.30-22.00 kun je aan de slag in een artjournal met zeer diverse materialen onder begeleiding van mij. Verder werkt dit principe hetzelfde, jij neemt een journal of oud boek/atlas mee en ik zorg voor alle materialen, de 'opdrachten' en de thee/koffie! Heerlijk een avond niet denken, maar creatief doen!

Opgave graag telefonisch 06-45062260 of via mail, info@theartparty.nl