Voor tegoedbonnen of persoonlijke opdrachten ben ik bereikbaar op 06-45062260

Teken- en schilderlessen voor kids 

Ben jij ook zo graag creatief bezig? Wil je graag leren hoe je kunt werken met acrylverf, oliepastel, ecoline en nog veel meer? En lijkt het je super om elke twee weken samen met mij mooie kunstwerken te gaan maken? Meld je dan aan voor deze lessen! Daarnaast leer ik je natuurlijk verschillende technieken te gebruiken en maken we er ook een hele gezellige middag van! Kunst is nu eenmaal een feestje!

In de 12+ groep werkt het anders, je kind kiest  zelf met welke afbeelding hij/zij aan de slag wil en neemt een doek naar keuze mee wanneer er geschilderd gaat worden. Alle andere materialen zijn in mijn atelier aanwezig. Onder begeleiding van mij werkt je kind zelfstandig aan deze uitwerking, om zo tot een prachtig kunstwerk te komen, waar wat langer dan 1 les aan gewerkt wordt.  

Wanneer?

Voor kinderen vanaf groep 3 (8+ groep):

Maandag om de week (oneven weken) van 15.30-17.00 (vol)

Dinsdag om de week (even weken) van 15.30-17.00 (vol)

Woensdag om de week (oneven weken) van 13.30-15.00 (vol)

Woensdag om de week (even weken) van 15.30-17.00 (vol)

Het is mogelijk om uw kind wanneer de les vol is

op de wachtlijst te plaatsen voor een bepaalde les.

Voor tieners vanaf groep 8 (12+ groep):

Maandag om de week (even weken) van 15.30-17.00 (1 plek vrij)

Maandag om de week (even weken) van 19.00-20.30 (vol)

Woensdag om de week (oneven weken) van 15.30-17.00 (3 plekken vrij)

Waar?

Gezellig in mijn atelier aan de Bellefleur!  

Kosten:

Ik werk met een strippenkaart van 10 lessen. Deze kost 90 euro, dit is inclusief alle materialen, wat drinken en wat lekkers. Voor een losse (proef-)les vraag ik 10 euro.

Een strippenkaart biedt de mogelijkheid een les over te slaan bij feestjes oid. Wel vraag ik dit 24 uur van te voren aan mij door te geven, bij te late afmelding zal ik de les wel in rekening brengen. Bij overmacht door ziekte zal ik dat niet doen.

 

Opgave graag telefonisch 06-45062260, bij voorkeur via whatsapp of via mail, info@theartparty.nl

 

OPEN ATELIER voor volwassenen  

Heb jij ook altijd al graag willen schilderen??

Of wil je in je eigen tempo handletteren?

Of wil je misschien wel aan de slag met papier-maché of een ander materiaal?? 

En wil je je tijd creatief vullen, maar ook ervaren hoe ontspannend schilderen of op een andere manier creatief bezig zijn is? Kom en meld je aan, dan gaan we op woensdagmorgen gezellig aan de slag in mijn open atelier!

Wat betekent OPEN ATELIER?

Je komt naar mijn atelier aan de Bellefleur 39 en samen zoeken we dan een afbeelding die bij jou past of kies je uit de aanwezige schilderijen/ workshopvoorbeelden die in mijn atelier hangen. Dat laatste is juist ook voor mensen die nog geen ervaring hebben en gebruik willen maken van de aanwezige mallen/voorbeelden. Je bepaald zelf wat je schildert en op welk formaat doek.

Wil je handletteren, dan heb ik veel voorbeelden en materialen beschikbaar. 

Daarna bepalen we hoeveel uur we hieraan denken te besteden. Dan koop je bij mij die uren in voor 7 euro per uur inclusief de materialen (behalve een doek) en onbeperkt koffie/thee. Minimale afname is 5 uur.

Verder kun je een doek bij mij kopen (meerdere formaten aanwezig) of hebt er zelf al één meegenomen.  Op deze wijze bepaal jij dus zelf wanneer je komt en hoe lang je door wil gaan. Kom je een uurtje of blijf je 2 uur, alles is goed!

Mijn atelier is open op: woensdagmorgen van 10.00-12.00 uur. Wel vraag ik je om te melden wanneer je komt, want dan kan ik daar rekening mee houden.

Nu ook Open atelier Mixed media op dinsdagavond om de week. Van 19.30-22.00 ga je aan de slag in een artjournal of op doek met zeer diverse materialen onder begeleiding van mij. Verder werkt dit principe hetzelfde, jij neemt een journal of oud boek/atlas of doek mee en ik zorg voor alle materialen, de 'opdrachten' en de thee/koffie! Heerlijk een avond niet denken, maar creatief doen! Het is tijdens deze avond natuurlijk ook mogelijk om gewoon te schilderen en een mooi schilderij te maken.

Opgave graag telefonisch 06-45062260 (whatsapp mag ook!)

of via mail: info@theartparty.nl