Voor tegoedbonnen of persoonlijke opdrachten ben ik bereikbaar op 06-45062260

Workshop ouder/kind 

Kom je ook samen met je zoon of dochter schilderen? Wil jij ook genieten van een middag qualitytime en met een prachtig kunstwerk naar huis gaan?

Je gaat samen met je kind op zoek naar een leuk schilderij of gave afbeelding. Hierover communiceren we via app en deze dient als voorbeeld. Ik zet vooraf de schets op het doek  en die middag ga je onder begeleiding van mij er een waar kunstwerk van maken!

Er zijn verschillende formaten doek beschikbaar. In overleg is er veel mogelijk en zijn er al veel fantastische schilderijen gemaakt!

Neem maar eens een kijkje op mijn fb-pagina, daar post ik elke maand de prachtige kunstwerken én trotse makers.

Kosten voor jullie samen slechts 60 euro voor een 50x50 (dikke rand), 60x80 of 40x120 (beiden dunne rand)doek. Deze middag is inclusief alle materialen en koffie/thee/limonade met wat lekkers! En trek op deze middag liefst wat oude kleding aan en doe lange haren in een knot oid. Ik heb schorten, maar just in case!

Data:

(in principe de laatste zondag van de maand, mits er feestdagen, vakanties oid zijn) 

Schooljaar 2023-2024:

zondag 30-6-2024 VOL!

Schooljaar 2024-2025:

zondag 22-9-2024 VOL!

zondag 20-10-2024

zondag 24-11-2024

zondag 26-1-2025

Van 14.00-17.00/17.30 in mijn atelier aan de Bellefleur 39.

Aanmelden bij voorkeur via whatsapp of via pb of mail. Bellen mag natuurlijk ook!

gezinsworkshop mixed media

Hoe gaaf is deze workshop! Met je hele gezin gaan jullie een middag aan de slag op een mooi groot doek! De eerste uren gaan we de ondergrond maken door allerlei creatieve technieken toe te passen. Welke dat zijn wordt bepaald door de kaartjes die er om de beurt worden getrokken. Dit maakt het extra spannend! Daarna teken ik (of jullie zelf..) een (vooraf besproken) figuur of figuren op deze ondergrond en maken we het schilderij af. Wil jij dit ook met je gezin? Neem dan contact op via whatsapp of bel!

Kosten zijn 175 euro voor een doek van 100x100. 

Tip....een geweldige workshop om cadeau te doen, wanneer je graag een beleving weggeeft!

 

LET OP: Alle onderstaande workshops gaan definitief door bij 4 aanmeldingen. 

Nieuwe workshop: Intuïtieve mixed media!!

Tijdens deze verrassende dagworkshop ga je aan de slag met mijn inspiratiekaartjes. Hierop staat een creatieve opdracht die je (misschien binnen een tijdslimiet) gaat toepassen op je werk. Hierdoor ga je meer DOEN dan DENKEN en leer je los te laten en creëer je door je intuïtie!

Hoe je kunstwerk er dus uit gaat zien en met welke materialen en technieken je gaat werken wordt bepaald door het toeval en is dus een verrassing! In mijn atelier is een groot aanbod van diverse materialen en middelen!

We gaan werken op een hardboardplaat van 40X50, zodat je er naderhand een standaardlijst omheen kan doen. De aanvang is om 11 uur, voor koffie en thee met wat lekkers zorg ik!  Je mag je eigen lunchpakketje meenemen,  want een eindtijd stel ik niet vast..... dit zal waarschijnlijk tussen 16.00-17.00 zijn, gezien de ervaring van mijn try-out.

 Je gaat stempelen met divers materiaal, plaatjes plakken, verfdruppels maken, spetteren en spatten, schilderen met anderen materialen dan een kwast en nog veel meer! Laat je verrassen en kom een dag creatief zijn!

Tijdstip; 11.00 - ??? (geschat 16.00/17.00)

Kosten  40 euro per persoon. 

Data:

Let op: bij 4 opgaven gaat de dag definitief door en er is max. plek voor 8. Eventueel is deze workshop ook met een groep te boeken, als vrijgezellenfeestje of teambuildingsactiviteit. 

Opgave via mail of whatsapp. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Teambuildingsworkshop Mixed media!

Deze workshop mixed media als teambuildingsactiviteit is een aanrader! Samen met collega's intuïtief werken aan een schilderij wat later op de werkplek hangt te pronken. Ook deze workshop kan op locatie! Ik neem dan alle materialen mee en samen gaan we aan de slag.

Op de foto mocht ik aan de slag met 13 collega's bij Wild in Reutum, een geweldige locatie! In groepjes werd er gewerkt aan een schilderij, waarbij ook degenen die minder creatief waren goed uit de voeten konden met de opdrachten. Heb je interesse? Neem gerust contact op. Ik denk graag in mogelijkheden en met jullie mee, om er een fantastische workshop van te maken!

Workshop houtbranden

Op deze avond maak je kennis met de houtbrander! In combinatie met handletteren bewerk je een houten ongelakt voorwerp. Door er een mooie quote of tekening in te branden ontstaat er een uniek eigengemaakte creatie!

De avond is niet geschikt voor mensen met een longaandoening, aangezien het toch behoorlijk naar open haard/vuurkorf gaat ruiken! Verder is het verstandig om in de winter warme schoenen aan te doen en een vest mee te nemen, want de deuren moeten af en toe even open!

Kosten zijn 20 euro wanneer je zelf een voorwerp meebrengt. Het voordeel hiervan is dat je zelf bepaald waarop je gaat branden! Het voorwerp kan van diverse houtsoorten zijn, maar mag niet gelakt of geolied zijn! Wil je dat ik voor een houten voorwerp zorg, dan komen er kosten bij.

De avond is inclusief koffie/thee met wat lekkers.

Tijd: 19.30-22.00

De volgende data staan gepland:

LET OP! Er zijn maar 8 plaatsen beschikbaar, dus VOL=VOL!! Ook is deze workshop met een groepje vriendinnen te boeken, dan is de datum in overleg! Mogelijk ook in combinatie met de basisworkshop handletteren.

 

Workshop Handletteren (basis)

Wil jij ook graag leren hoe je mooie kaartjes of andere dingen kunt handletteren?? En wil je ervaren hoe ontspannend dit is?? Kom dan een workshop volgen in het atelier van TheArtParty@home. 

Tijdens deze workshop ontvang je een startpakket, waarin materialen zitten waarmee je thuis zo verder kunt.

Ik leer je de basis en daarna gaan we aan de slag. In mijn atelier zijn diverse voorbeelden, alfabets en quotes aanwezig waar je uit kunt kiezen. Je mag natuurlijk ook je eigen tekst meenemen. Ook kun je verschillende schrijfmaterialen uitproberen.

 

Je gaat aan het eind van de avond naar huis met een zelfgeletterde poster, originele stickers en nog veel meer. Maar ook waarschijnlijk met een grote dosis enthousiasme en een nieuwe hobby! Handletteren kan overal en werkt ontspannend! 

De volgende dagen zijn beschikbaar:

De workshop is van 19.30-22.00 aan de Bellefleur 39 in Borne.

Kosten zijn 25 euro per persoon, dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers én het startpakket. Ook op woensdag tijdens open atelier kun je natuurlijk komen handletteren. Je ontvangt dan geen startpakket, maar mag wel van alle materialen gebruik maken. Je betaald dan 35 euro voor 5 uur (zelf te verdelen over meerdere ochtenden)

Aanmelden via info@theartparty.nl of bel: 06-45062260

                                    VOL=VOL, dus wees er snel bij!

 

Workshop schilderen

Ervaar hoe leuk het is om een avondje ontspannen te schilderen!

Op één van de onderstaande avonden kun je je eigen schilderij maken! Hoe leuk is dat!!

Je kiest zelf een afbeelding of maakt een keuze uit één van mijn voorbeelden. In overleg bepalen we of dit ook haalbaar is. Ik zet in principe de grote lijnen op het doek en begeleid je die avond naar een prachtig resultaat. Wil je zelf de opzet maken, dan kan dat natuurlijk ook. 

Tijdstip: van 19.00-22.30/23.00 uur.

De volgende data staan gepland:

Wat zijn de kosten:

40x50 met een smalle rand voor 35 euro. 

Bij de prijs in zitten het doek, alle materialen en koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden via info@theartparty.nl of bel 06-45062260

 

Deze workshop is het wel 'hard werken' om 'm af te krijgen! Er is nu ook de mogelijkheid in te tekenen in mijn OPEN ATELIER op woensdagmorgen, dan kun je er 2 ochtenden over doen. Of om de week op dinsdagavond tijdens OPEN ATELIER MIXED MEDIA. Ook dan kan je er 2 avonden over doen. Zie onder 'lessen' voor meer info. Ook is het mogelijk om met een groepje vriendinnen zelf een datum te kiezen, vanaf minimaal 4 personen. 

 

Workshop snackplank handletteren

Tijdens deze avond ga je aan de slag om een witte plank om te toveren tot snackplank door deze te voorzien van leuke quotes, kreten en tekeningetjes.

In mijn atelier heb ik voldoende voorbeelden, maar het helpt wel als je vooraf alvast een beetje bedenkt wat je er op zou willen.... 

We werken deze avond met posca en molotow (acrylverfstiften) en ook wordt de plank voor je door mij afgelakt. Voor de afwerking komen er 2 handvaten aan van gedraaid touw.

Tijdstip: van 19.00-22.30/23.00 uur.

De volgende data staan gepland:

voorlopig wordt deze workshop niet gepland, maar wel op verzoek gegeven.

Let op: bij 6 opgaven gaat de avond definitief door en er is max. plek voor 10. Eventueel is deze workshop ook op locatie of met een groep te boeken. 

Kosten 40 euro per persoon. Opgave via mail of whatsapp. Bellen mag natuurlijk ook.

Dagworkshop schilderen

Ervaar hoe leuk het is om een dag ontspannen te schilderen! Waarna je met een fantastisch zelfgemaakt schilderij naar huis gaat....hoe geweldig is dat!

Het onderwerp is vrij, hiernaast staan een aantal suggesties. Je kan je eigen afbeelding inbrengen en ik zet 'm vast in lijnen voor je op het doek! Op de dag zelf kun je dan eventueel zelf nog kleine wijzigingen aanbrengen, waarna je met de kwast aan de slag gaat. Ik gebruik uitsluitend Amsterdam-acrylverf.  

 

Wanneer?

Deze workshop wordt alleen in overleg gepland met een groepje van 4.

De datum is dan in overleg

Tijdstip: van 11.00-16.00 uur

 

Wat zijn de kosten:

afhankelijk van het doek zal het tussen de 75 en 100 euro zijn.

 

Bij de prijs in zitten het doek, alle materialen en (onbeperkt) koffie/thee met wat lekkers.

Ook krijg je tussen de middag een lekkere lunch!

Aanmelden via info@theartparty.nl of bel 06-45062260

BestFriendsArtParty@home

Wil jij ook samen met jouw vriendinnen een gezellige avond? En willen jullie dan ook iets samen doen? Ik kom bij één van jullie thuis en neem alle materialen mee. Zelf neemt iedereen lekkere hapjes en drankjes mee en theartparty kan van start! Als iedereen er is, gaan we na een korte uitleg van mij aan de slag! 

Vooraf overleg ik met jullie uit welke schilderijen je die avond kan kiezen, zodat er ook voor elk wat wils bij zit.

Maar ook de andere workshop zijn natuurlijk mogelijk, denk aan houtbranden (max 8 personen), handletteren of een combi-aanbod van alle 3 de workshops! Alles is in overleg mogelijk!

Kosten 35,00 euro pp incl alle materialen bij een lijst van 40x50.  Deze avond kan vanaf 5 personen en neemt ongeveer 3,5 uur in beslag, afhankelijk van de gekozen onderwerpen.

Deze avond is natuurlijk ook erg geschikt voor een personeelsfeestje of vrijgezellenavond!

 

Heb je interesse? Bel, app of mail me: info@theartparty.nl

 

Creatief met je hele gezin!

Vaak word ik geïnspireerd door kunstenaars en voor deze workshop door Keith Haring en ik zag het al voor me....met het hele gezin aan de slag om op een doek samen een fantastisch schilderij te maken! Elk gezinslid is er actief bij betrokken. Ook leuk om cadeau te geven bij een bijzondere gebeurtenis! Uiteindelijk wordt het een heel persoonlijk, op het gezin toegespitst, schilderij!

Deze workshop biedt meer mogelijkheden, zoals vrijgezellen-feestjes of bijv. tijdens jullie trouwdag, zodat er na afloop een waar kunstwerk is ontstaan met al jullie gasten!

Bel voor meer informatie en prijzen.

In overleg prikken we een datum en bepalen we waar de workshop gaat plaatsvinden, bij jullie thuis of bij mij. Ook zal ik vooraf wat informatie van de gezinsleden vragen om de ontwerpen van de figuurtjes te maken.

Prijs: deze is in overleg, afhankelijk van de grootte van het doek, een doek van 100x100 zal uitkomen op 175 euro all-in. 

Aanmelden via mail: info@theartparty.nl of telefonisch/via whatsapp 06-45062260