LET OP: Alle workshops gaan definitief door bij 4 aanmeldingen. 

Workshop houtbranden

Op deze avond maak je kennis met de houtbrander! In combinatie met handletteren bewerk je een houten ongelakt voorwerp. Door er een mooie quote of tekening in te branden ontstaat er een uniek eigengemaakte creatie!

De avond is niet geschikt voor mensen met een longaandoening, aangezien het toch behoorlijk naar open haard/vuurkorf gaat ruiken! Verder is het verstandig om warme schoenen en een vest mee te nemen, want de deuren moeten af en toe vene open!

Kosten zijn 25 euro inclusief ronde houten plaat of 20 euro wanneer je zelf een voorwerp meebrengt. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers.

Tijd: 19.30-22.00

Data:

di 13-3-2018

wo 28-3-2018

ma 16-4-2018

LET OP! Er zijn maar 8 plaatsen beschikbaar, dus VOL=VOL!! Ook is deze workshop met een groepje vriendinnen te boeken, dan is de datum in overleg! Mogelijk ook in combinatie met de basisworkshop handletteren.

 

Workshop Handletteren (basis)

Wil jij ook graag leren hoe je mooie kaartjes of andere dingen kunt handletteren?? En wil je ervaren hoe ontspannend dit is?? Kom dan een workshop volgen in het atelier van TheArtParty@home. 

Tijdens deze workshop ontvang je een startpakket, waarin materialen zitten waarmee je thuis zo verder kunt.

Ik leer je de basis en daarna gaan we aan de slag. In mijn atelier zijn diverse voorbeelden, alfabets en quotes aanwezig waar je uit kunt kiezen. Je mag natuurlijk ook je eigen tekst meenemen.

 

Je gaat aan het eind van de avond naar huis met een zelfgeletterde poster, originele stickers of een persoonlijk cadeauzakje. Maar ook waarschijnlijk met een grote dosis enthousiasme en een nieuwe hobby! Handletteren kan overal en werkt ontspannend! 

De volgende dagen zijn beschikbaar:

ma 19-3-2018

do 5-4-2018

wo 18-4-2018

di 24-4-2018

De workshop is van 19.30-22.00 aan de Bellefleur 39 in Borne.

Kosten zijn 25 euro per persoon, dit is inclusief alle materialen, koffie/thee met wat lekkers én het startpakket.

Aanmelden via info@theartparty.nl of bel: 06-45062260

                                    VOL=VOL, dus wees er snel bij!

 

Dagworkshop Blond-taartschaal

Kom jij ook, misschien samen met je vriendin, deze fantastische taartschaal maken?? Of wil je deze workshop als vrijgezellenfeestje!?? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Wanneer?

za 14-4

za 19-5

za 23-6

 

Tijdstip: zaterdag van 11.00-15.00

De kosten zijn 45 euro per persoon.

Bij de prijs in zitten alle materialen en (onbeperkt) koffie/thee met wat lekkers.

Ook krijg je tussen de middag een lekkere lunch!

Aanmelden via info@theartparty.nl of bel 06-45062260

Dagworkshop schilderen

Ervaar hoe leuk het is om een dag ontspannen te schilderen! Waarna je met een fantastisch zelfgemaakt schilderij naar huis gaat....hoe geweldig is dat!

Het onderwerp is vrij, hiernaast staan een aantal suggesties. Je kan je eigen afbeelding inbrengen en ik zet 'm vast in lijnen voor je op het doek! Op de dag zelf kun je dan eventueel zelf nog kleine wijzigingen aanbrengen, waarna je met de kwast aan de slag gaat. Ik gebruik uitsluitend Amsterdam-acrylverf.  

 

Wanneer?

za 21-4-2018

za 2-6-2018

of met een groepje van 5 is de datum in overleg

Tijdstip: van 11.00-16.00 uur

 

Wat zijn de kosten:

80x80 met een brede rand voor 65 euro all-in 

80x100 met een brede rand voor 80 euro.

 

Bij de prijs in zitten het doek, alle materialen en (onbeperkt) koffie/thee met wat lekkers.

Ook krijg je tussen de middag een lekkere lunch!

Aanmelden via info@theartparty.nl of bel 06-45062260

Workshop schilderen

Ervaar hoe leuk het is om een avondje ontspannen te schilderen!

Op één van de onderstaande avonden kun je deze schilderijen maken! Hoe leuk is dat!!

Naast deze dames, varkens en koe is het natuurlijk ook mogelijk om een ander schilderij te maken, er zijn voorbeelden op aanvraag of neem een kijkje op mijn Facebookpagina! Heb je nog een andere wens?? Neem gerust contact op, alles is mogelijk in overleg!

Er zijn weer nieuwe data!

vrij 16-3-2018

vrij 13-4

Tijdstip: van 19.00-22.30/23.00 uur

 

Wat zijn de kosten:

50x50 met een brede rand voor 30 euro all-in 

40x50 met een smalle rand voor 25 euro.

Let op: niet alle voorbeelden passen op 40x50!

 

Bij de prijs in zitten het doek, alle materialen en koffie/thee met wat lekkers. Aanmelden via info@theartparty.nl of bel 06-45062260

 

Deze workshop is het wel 'hard werken' om 'm af te krijgen! Er is nu ook de mogelijkheid in te tekenen in mijn OPEN ATELIER op woensdagmorgen en/of donderdagavond. Dan kun je er 2 ochtenden/avonden over doen. Zie onder 'lessen' voor meer info. Ook is het mogelijk om met een groepje vriendinnen zelf een datum te kiezen, vanaf minimaal 5 personen. 

 

Workshop ouder/kind 

Kom je ook samen met je zoon of dochter schilderen? bijvoorbeeld deze grappige sneeuwman?? Of de vrolijke koeien? Of de grappige varkentjes? Alles is mogelijk!

Tijdens een ouder/kindworkshop geniet je van qualitytime door met elkaar aan één schilderij te werken, hoe leuk is dat!!! 

Misschien heb je zelf wel een mooi voorbeeld, dan help ik je om deze goed op het doek te krijgen! Er zijn verschillende formaten doek beschikbaar.

Kosten voor jullie samen slechts 35 (50x50 doek) of 40 euro (60x80 doek), dit is incl alle materialen en koffie/thee/limonade met wat lekkers!

Data (1x per maand m.u.v. vakanties): 

zo 25-3-2018

zo 27-5-2018

zo 24-6-2018

Van 14.00-17.00 in mijn atelier aan de Bellefleur 39.

Aanmelden via pb, mail of bel! 
Let op! Ivm het formaat is er maar plek in mijn atelier voor 4 tweetallen! Dus VOL=VOL

BestFriendsArtParty@home

Wil jij ook samen met jouw vriendinnen een gezellige avond? En willen jullie dan ook iets samen doen? Ik kom bij één van jullie thuis en neem alle materialen mee. Zelf neemt iedereen lekkere hapjes en drankjes mee en theartparty kan van start! Als iedereen er is, gaan we na een korte uitleg van mij aan de slag! 

Vooraf overleg ik met jullie uit welke schilderijen je die avond kan kiezen, zodat er ook voor elk wat wils bij zit.

Maar ook de andere workshop zijn natuurlijk mogelijk, denk aan houtbranden (max 8 personen) of handletteren.

Kosten 25 euro pp incl alle materialen bij een lijst van 40x50. Willen jullie een 3D-lijst van 50x50, dan wordt de prijs 30 euro. Deze avond kan vanaf 5 personen en neemt ongeveer 3,5 uur in beslag, afhankelijk van de gekozen onderwerpen.

Deze avond is natuurlijk ook erg geschikt voor een personeelsfeestje of vrijgezellenavond!

 

Heb je interesse? Bel, app of mail me: info@theartparty.nl

 

Creatief met je hele gezin!

Vaak word ik geïnspireerd door kunstenaars en voor deze workshop door Keith Haring en ik zag het al voor me....met het hele gezin aan de slag om op een doek samen een fantastisch schilderij te maken! Elk gezinslid is er actief bij betrokken. Ook leuk om cadeau te geven bij een bijzondere gebeurtenis! Uiteindelijk wordt het een heel persoonlijk, op het gezin toegespitst, schilderij!

Deze workshop biedt meer mogelijkheden, zoals vrijgezellen-feestjes of bijv. tijdens jullie trouwdag, zodat er na afloop een waar kunstwerk is ontstaan met al jullie gasten!

Bel voor meer informatie en prijzen.

Tijd en locatie:

Er zijn twee mogelijkheden:

De kleine workshop zal ongeveer 2-2,5 uur in beslag (afhankelijk van de leeftijd van de kids) en dan wordt er gewerkt op een klein doek van 50x70. Op dit doek passen ongeveer 8 figuurtjes (gepersonaliseerd naar de eerste letters van de voornamen en de hobby's van de gezinsleden).

De grote workshop op een groot doek neemt ongeveer 3-3,5 uur in beslag, maar dan kom ik ook met een doek van 75x115! Hierop passen dan ongeveer 16 figuren.

In overleg prikken we een datum en bepalen we waar de workshop gaat plaatsvinden, bij jullie thuis of bij mij. Ook zal ik vooraf wat informatie van de gezinsleden vragen om de ontwerpen van de figuurtjes te maken.

Prijs: all-in prijs kleine workshop is 75 euro, voor de grote betaal je 125 euro.

Aanmelden via mail: info@theartparty.nl of telefonisch 06-45062260